Клуб на филантропа

Полезно за вас

За да е успешен в добрите си дела, човек има нужда от полезни съвети, конкретни напътствия и модели, които да приложи. Затова екипът на Българското училище за политика „Димитър Паница“ започнахме да събираме и издаваме полезни материали, които да ви помогнат да структурирате филантропската си работа.

Издадохме книгата на Трейси Гери „Вдъхновената филантропия. Как да изготвиш своя благотворителен план и да оставиш следа след себе си”. Свържете се с нас, за да получите копие и да направите и вашия дарителски план. И да дарявате не само със сърцето си, но и стратегически. За да работите за промяната на обществото към по-добро.  

Кои са следващите поколения дарители? Как да направим дарителството си по-фокусирано и стратегическо? Идеи можете да намерите в материалите по-долу:

Как да напишем майсторски предложение за проект
Основните стълбове на партньорството
Пет съвета за нови филантропи
Комуникацията има значение
Социално предприемачество
 Дарителски мрежи
 Да дарим време
Как да изберете организация, на която да дарите
Как да въвлечете хората във фондонабирателни инициативи
4 начина да подобрите дарителските си практики
Да уважаваме наследството, да променим филантропията

Определяне на дарителския фокус

Вашите цели
Най-добрите стратегии за набиране на средства за малки организации

Очаквайте скоро още полезни материали, които ще публикуваме в този раздел. Ако и вие намерите полезни съвети или статия, която вярвате, че ще помогне на другите да даряват по-ефективно, изпратете ни я и ние ще я включим тук.