шаблоны joomla

 

irinaИрина Алексиева / Изпълнителен Директор

Ирина Алексиева е добрe позната на българската общественост като един от най-добрите икономически журналисти на страната, автор и водещ на седмичното икономическо предаване на Би Ти Ви "Бизнесът". Преди това, Ирина ръководи Икономическия отдел на Дарик радио и бе автор на предаването "Портфейл".

Ирина е доктор по обществени комуникации и информационни науки на Софийския университет „Климент Охридски”. Докторската й теза е посветена на комуникирането на климатичните промени. Тя има Магистърска степен по бизнес администрация от Американския университет в България и магистратура по икономика от Университета за национално и световно стопанство. Специализирала е журналистика в САЩ и е изучавала развитието на гражданския и политически диалог в страните от Югоизточна Европа и бившия Съветски съюз в Норвегия.

По време на интензивната си журналистическа кариера Ирина е интервюирала някои от най-влиятелните лидери на световната политическа и икономическа сцена, сред които Нобелови лауреати, ръководители на глобални компании и финансови институции. Тя е автор и на редица документални филми, сред които "Чернобил -20 години по-късно", посветен на годишнината от най-голямата авария с атомен реактор в света и "Изборът на Калифорния" – за политиката на енергийна ефективност на Калифорния.

Ирина е член на борда на Българската къща на гражданското общество и на научния съвет на Световния форум за демокрация.

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

RumiРумяна Грозева / в.и.д. Изпълнителен Директор, Финансов Директор
Румяна Грозева е магистър по финанси, философия и история. Завършила е СУ "Св. Климент Охридски" и УНСС. В периода 1992-1999 г. е работила в ТБ "Биохим" в отдел "Работа с фирмени клиенти и кредити", а през 2000-2002 г. е счетоводител в Политическа академия за Централна и Югоизточна Европа. От 2003 г. е счетоводител в Българското училище за политика.
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 


velizarВелизар Георгиев / Административен Директор

Велизар Георгиев завършва езикова гимназия с френски и английски език през 2007 г. Същата година става студент по международни икономически отношения. След това завършва магистратура Финанси в УНСС. Занимава се активно със спорт. Има участие и в много международни изяви в областта на културата в Германия, Унгария, Турция, Италия и Австрия. Обича да пътува и да опознава чужди култури.
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


Мартина Костова/ Програмен координатор

martina

Мартина Костова е координатор проекти в Българското училище за политика „Димитър Паница” и отговаря за обучителните програми на организацията, в т.ч. и за Националната програма „Управленски умения“. Професионалните й интереси са в областта на гражданското участие, взаимодействието между политическите партии и гражданското общество, овластяването на уязвими групи, международната политика. Работи активно и по проектите на организацията в Северна Африка. Преди да се присъедини към екипа на БУП, шест години е работила като журналист в БТВ. Три от тях като изпълнителен продуцент на публицистичното предаване „Сеизмограф”. Била е репортер в ресори „Екология”, „Здравеопазване”, „Образование”, „Политика”, редактор на новините. Работила е като продуцент на сутрешния блок на Нова телевизия “Здравей, България” и като редактор на политическото ток шоу „Пряка демокрация” по ТВ 7. Има бакалавърска степен по ПР от Софийския Университет „Св. Климент Охридски” и магистърска степен по маркетинг от Университета за национално и световно стопанство с акцент върху политическия маркетинг. Има специализация в областта на групово-динамичния психотренинг.

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

bilqnaБиляна Богоева / Програмен координатор

Биляна Богоева е магистър по филология с допълнителни квалификации в областта на ПР-а, маркетинга и брандинга. Има повече от 15 години стаж като журналист в печатни и онлайн медии. Била главен редактор на безплатния седмичник „Анонс", издаван от белгийския медиен гигант "Льо Груп Россел", на двуезичното списание, представящо най-доброто от България - „ЧергаБГ, зам.-главен редактор на онлайн изданието front.bg и др.

Смята, че вроденото й любопитство не само я отвежда до журналистиката, но и я движи напред.
„Дайте ми нов проект, непознати хора и истории, малко вдъхновение, краен срок и ми гледайте галопа", казва Биляна.
В свободното си време пътува и се среща с приятели отново в търсене на нови знания, идеи и вдъхновение.

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 


sashoАлександър Илчев / Координатор на екологични проекти

Александър Илчев е бакалавър по Управление на околната среда и ресурсите от Бранденбургски технически университет - Котбус и магистър по Устойчив ресурсен мениджмънт от Технически университет – Мюнхен. Професионалните му интереси са в сферата на устойчиво развитие, енергийна ефективност и промени в климата. Владее английски и немски език.
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Сподели тази статия!

Кой е в сайта

В момента има 80 посетителя в сайта