шаблоны joomla

 

RumiРумяна Грозева / Финансов Директор
Румяна Грозева е магистър по финанси, философия и история. Завършила е СУ "Св. Климент Охридски" и УНСС. В периода 1992-1999 г. е работила в ТБ "Биохим" в отдел "Работа с фирмени клиенти и кредити", а през 2000-2002 г. е счетоводител в Политическа академия за Централна и Югоизточна Европа. От 2003 г. е счетоводител в Българското училище за политика.
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 


velizarВелизар Георгиев / Административен Директор

Велизар Георгиев завършва езикова гимназия с френски и английски език през 2007 г. Същата година става студент по международни икономически отношения. След това завършва магистратура Финанси в УНСС. Занимава се активно със спорт. Има участие и в много международни изяви в областта на културата в Германия, Унгария, Турция, Италия и Австрия. Обича да пътува и да опознава чужди култури.
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

bilqnaБиляна Богоева / Програмен координатор

Биляна Богоева е магистър по филология с допълнителни квалификации в областта на ПР-а, маркетинга и брандинга. Има повече от 15 години стаж като журналист в печатни и онлайн медии. Била главен редактор на безплатния седмичник „Анонс", издаван от белгийския медиен гигант "Льо Груп Россел", на двуезичното списание, представящо най-доброто от България - „ЧергаБГ, зам.-главен редактор на онлайн изданието front.bg и др.

Смята, че вроденото й любопитство не само я отвежда до журналистиката, но и я движи напред.
„Дайте ми нов проект, непознати хора и истории, малко вдъхновение, краен срок и ми гледайте галопа", казва Биляна.
В свободното си време пътува и се среща с приятели отново в търсене на нови знания, идеи и вдъхновение.

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 


sashoАлександър Илчев / Координатор на екологични проекти
Александър Илчев е бакалавър по Управление на околната среда и ресурсите от Бранденбургски технически университет - Котбус и магистър по Устойчив ресурсен мениджмънт от Технически университет – Мюнхен. Професионалните му интереси са в сферата на устойчиво развитие, енергийна ефективност и промени в климата. Владее английски и немски език.
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Сподели тази статия!

Кой е в сайта

В момента има 94 посетителя в сайта