Випуск 2015 се дипломира и бе символичен домакин на традиционния предколеден купон на завършилите БУП

diplomirane_2015

Четиридесет участници в Национална програма „Управленски умения“ на Българско училище за политика „Димитър Паница“ получиха своите дипломи на специална церемония в залата на Американския център на Столична библиотека. Тя се състоя на 11 декември, а водещ беше изпълнителният директор на училището – д-р Ирина Алексиева.

В своето приветствие към випуска Ирина Алексиева акцентира колко е важно разбиранията за „добро“ и „зло“ в обществено-политическия живот у нас да се нормализират. Тя обърна специално внимание на ключовата роля на завършилите Националната програма на училището и подчерта, че като представители на една общност, споделяща едни и същи разбирания за демократичните ценности, те могат да върнат морала в политиката.

Випуск 2015 беше символичен домакин на традиционния предколеден купон на завършилите Българско училище за политика „Димитър Паница“. Купонът беше на 11 декември в ресторанта на хотел „Феста“ и над 120 човека от всички випуски на училището се веселиха до късно през нощта. За пореден път завършилите показаха, че поддържат здрави връзките помежду си и че могат както сериозно да работят, така и добре да се веселят.