Випуск 2017 на БУП се дипломира и стана символичен домакин на традиционния купон на завършилите

diplomirane_2017

В първия ден на месец декември към голямото семейство на завършилите Българско училище за политика „Димитър Паница“ официално се присъединиха още 37 души. Випуск 2017 г. получиха тържествено дипломите си от Анна Ганева, член на УС на БУП и Ирина Алексиева, изп.директор на училището.

С много усмивки, малко тъга и много снимки премина дипломирането на  завършили Национална програма „Управленски умения“ през тази година.

Анна Ганева върна лентата назад и разказа как е възникнало училището, как са били изпратени от Дими Паница да видят как работят и какво постигат подобни училища извън България. Изказа задоволство, че идеята на патрона на училището се е оказала устойчива и вече 16 години БУП обучава политическите и гражданските лидери на страната ни.

„Знайте, че навсякъде по света има хора, в които патронът на нашето училище Дими Паница е оставил добри спомени, а вие завинаги сте част от организацията, основана от него“, каза пред завършилите Ирина Алексиева, която долетя специално от Брюксел, за да бъде част от церемонията.

В знак на благодарност последните завършили Националната програма на БУП подариха на училището обща снимка на випуска и специални стъклени плакети на всеки един от работещите в БУП.

Випуск 2017 беше и символичен домакин на традиционния предколеден купон на завършилите Българско училище за политика „Димитър Паница“. Тържеството беше в сърцето на София – пиано бар „Магнито“. Над 130 човека от всички випуски на училището чуха от последните завършили представяне на всеки един от тях и признанието, че са горди от това, че вече са част от една културна общност. Забавата продължи до малките часове на нощта. За пореден път завършилите показаха, че поддържат здрави връзките помежду си и че могат както сериозно да работят, така и добре да се веселят.