Випуск 2013 на Националната програма получи дипломите си и беше символичен домакин на традиционния предколеден купон на завършилите БУП

diplomirane_2013

Тридесет и девет участници в Националната програма на Българско училище за политика „Димитър Паница” – депутати, кметове, общински съветници, представители на неправителствени организации и бизнеса, на държавната и общинска администрация, получиха дипломите си на специална церемония на 14 декември в залата на Американския център в Столична библиотека. Дипломите бяха връчени от председателя на Управителния съвет на БУП Саша Безуханова и изпълнителния директор на БУП Ирина Алексиева. Саша Безуханова благодари на всички от випуск 2013 за усилията им по време на програмата и им пожела много успехи в професионалния им път. Ирина Алексиева напомни думите на основателя на училището Дими Паница „никога да не се предават, но и никога да не се вземат прекалено насериозно“.

По време на срещата беше представен и изготвеният от училището анализ за бежанския проблем „Бежанците – „Човек на годината“ или проблем на годината за България?”

Новодипломираният випуск 2013 бе символичен домакин на традиционния купон на завършилите Българско училище за политика. Купонът беше на 14 декември в ресторант „Rich house” в София и близо 100 човека от всички випуски на училището се веселиха до късно през нощта.

За поредна година завършилите училището показаха, че могат както много да работят, така и добре да се веселят и че поддържат връзките помежду си и след като завършат.