Продължават обученията за завършили Българско училище за политика

obuchenie_april_2014

При голям интерес преминават обученията за завършили Българско училище за политика „Димитър Паница”. 20 представители на различни випуски се включиха в обучението на тема „Стил, етикет, протокол и правила на поведение в обществото”, което се проведе на 5 април. Водещ беше Анатолий Пазийски – дипломат от кариерата, експерт по протокол и дългогодишен лектор по темата. 12 завършили, работещи по различни филантропски каузи, се включиха в обучението „Имало едно време … или пътят до каузата чрез история”. Обучението беше на 6 април и водещ бе Любов Костова – директор на Британския съвет в България, съосновател на Софийския фестивал на науката и експерт с богат опит в публичните комуникации и управлението на проекти.

По време на обученията участниците задълбочиха познанията си за протокола при организиране на делови срещи и посещения в чужбина, за етикета на работното място и за стилното поведение в общество, запознаха се с основните правила на творческото писане, въздействието на историите върху възприятията, какви са компонентите на добрия разказ и как да използваме историите, за да повишим интереса към каузите, по които работим.

Обученията бяха в рамките на проектите „Свързване на експертността на гражданското общество, бизнеса, изследователи и млади политически лидери”, финансиран от фондация „Америка за България” и „Насърчаване на филантропията в България 2012 – 2014”, финансиран от фондация „Чарлз Стюърт Мот”.