Конференция „Вдъхновената филантропия – как да въвличаме околните и да оставим следа” организира Българско училище за политика

logo_malko

„Вдъхновената филантропия – как да въвличаме околните и да оставим следа” е темата на конференцията, организирана от Българско училище за политика „Димитър Паница”, съвместно с Български дарителски форум. Тя ще се състои на 1 октомври в гранд-хотел „Радисън Блу”, София.

Целта й е да се обсъдят различни практики при популяризирането на филантропията в България, както и как по-ефективно да въвличаме обществото в комуникацията на деинституционализацията и социализацията на децата от институциите. Сред говорителите от българска страна са представители на неправителствения сектор, медиите, индивидуални дарители и държавни институции. Във форума ще участват също народни представители, корпоративни дарители, нестопански организации, работещи в тази област, както и завършили програмите на Българското училище за политика.

По време на конференцията ще бъде представена книгата на Трейси Гери „Вдъхновената филантропия. Как да изготвиш своя благотворителен план и да оставиш следа след себе си”, издавана от Българско училище за политика „Димитър Паница” и съдържаща практически съвети как по-ефективно да даряваме.

Събитието се организира във връзка с проектите „Млади лидери в подкрепа на социалната интеграция на децата от институциите”, финансиран от Бонита тръст, и „Насърчаване на филантропията в България”, финансиран от фондация „Чарлз Стюърт Мот”.

За да се регистрирате за участие, моля свържете се с екипа на Българско училище за политика „Димитър Паница”.