Випуск 2014 на БУП се дипломира и беше символичен домакин на традиционната среща на завършилите

diplomirane_2014

Тридесет и девет участници в Национална програма „Управленски умения” на Българско училище за политика „Димитър Паница” получиха своите дипломи на специална церемония, която се състоя на 19 декември. Дипломите бяха връчени от председателя на Управителния съвет Саша Безуханова, члена на УС на училището Боряна Димитрова и изпълнителния директор Ирина Алексиева.

В своето приветствие към випуска Ирина Алексиева цитира мисълта на Елинор Рузвелт, че бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на своите мечти, и пожела на новодипломирания випуск да следва мечтите си.  Саша Безуханова призова участниците да работят в дух на кооперативност и сътрудничество. Боряна Димитрова им припомни мисълта на великия немски поет Гьоте, че човек вижда толкова, колкото знае.  Тя им пожела да виждат повече неща и никога да не се срамуват от решенията, които са взели.

Випуск 2014 беше символичен домакин на традиционната среща на завършилите Българско училище за политика „Димитър Паница”. Събитието се беше на 19 декември в хотел Central Park и 125 човека от всички випуски на училището се включиха в него.

За пореден път завършилите показаха, че могат както сериозно да работят, така и добре да се веселят и че поддържат здрави връзките помежду си.

Събитията бяха подкрепени от Съвета на Европа.